«تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» شعار سال 1400

رهبر فرزانه انقلاب همچون سنوات قبل با هوشمندی تمام ،سال1400 را نامگذاری و برای حمایت از تولید داخل سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها انتخاب نمودند.

«تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» شعار سال 1400

رهبر فرزانه انقلاب همچون سنوات قبل با هوشمندی تمام ،سال1400 را نامگذاری و برای حمایت از تولید داخل سال تولید پشتیبانی ها و مانع زدایی ها انتخاب نمودند.

سال نو 1401 مبارک باد. * سال 1401 ، سال تولید،دانش بنیان ، اشتغال آفرین.* بازگشایی مدارس و دانشگاهها از 14 فروردین 1401 * با خرید کالاهای ایرانی به اقتصاد و رشد تولید کمک کنیم * رئیس جمهور: دولتی مردمی ،برای ایرانی قوی * کرونا هنوز تمام نشده بازدن واکسن و رعایت پروتکلهای بهداشتی از خود و کشور در برابر این ویروس محافظت کنیم.* تولید با کیفیت ، رمز پیروزی در جنگ اقتصادی است . * تحقق شعار امسال ((تولید،پشتیبانیها،مانع زدایی ها)) با افزایش تولید محتوای فرهنگی و هنری در قالب مناسب امکان پذیر است. * افزایش بهره‌وری و سرمایه‌گذاری، دو راهکار تحقق شعار سال ۱۴۰۰ * سال ۱۴۰۰ سال آغاز دوباره شکوفایی اقتصادی کشور و به ثمر رسیدن مقاومت سه ساله ملت در برابر جنگ اقتصادی دشمن خواهد بود. * دولت و مردم دو اصل مهم در تحقق شعار امسال.* با سرمایه گذاری و ظرفیت‌سازی جدید، زمینه افزایش تولید را فراهم کنیم. *برداشتن موانع از سر راه تولید،کمک به رشد اقتصادی و افزایش قدرت کشور.*
«تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها»  شعار سال 1400

رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به‌مناسبت آغاز سال 1400 هجری شمسی، با تبریک عید نوروز به هم‌میهنان بویژه خانواده‌های معظم شهیدان ، جانبازان و همه ملت‌هایی که نوروز را گرامی می‌دارند، و با ابراز امیدواری به کسب برکات مادی و معنوی از تقارن سال جدید با اعیاد شعبانیه و متبرک شدن سال 1400 به دو عید نیمه‌شعبان و جشن ولادت حضرت ولی‌عصر(عج)، سال جدید را سال «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند.

توصیه های کرونایی سال نو (3)

يكشنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۰، ۰۲:۳۳ ب.ظ

در ادامه ی توصیه های بهداشتی :

برای تمیز ماندن و آلوده نشدن مبل‌ها، توصیه می‌شود روی مبل‌ها یک پارچه و یا روکش پلاستیکی مناسب قرار دهید و پس از هربار ورود مهمان‌ها، آن‌ها را شست‌شو و یا ضدعفونی نمایید.

فاصله ۲-۱ متر را همواره با سایر افراد حفظ کنید و از لمس کردن، به آغوش کشیدن و یا روبوسی با افراد دیگر، مطلقا خودداری نمایید.

در هر شرایطی پیش از خوردن مواد غذایی حتما دستان خود را شست‌شو نمایید.

از پذیرایی کردن و یا خوردن مواد غذایی باز، مثل انواع آجیل و خشکبار، شیرینی‌جات و یا شکلات باز، خودداری نموده و در صورت تمایل به پذیرایی و یا خوردن شیرینی، توصیه می‌شود از انواع خشک (بدون خامه)، که ترجیحا به صورت جداگانه بسته‌بندی شده‌اند، استفاده نمایید. در صورت پذیرایی شیرینی‌ با روکش شهد یا شکر، حتما برای هر فرد چنگال جداگانه‌ای و یا یک انبر مناسب برای پذیرایی، در نظر بگیرید. برای پذیرایی میوه‌ها نیز، حتما از قبل آن‌ها را شست‌شو و ضدعفونی نمایید و از پذیرایی‌کردنِ میوه‌های بدون پوست مثل توت فرنگی و خشکبار که امکان ضد‌عفونی‌کردن آن‌ها وجود ندارد، خودداری کنید.

برای پذیراییِ شیرینی و میوه‌ها و یا استفاده از هرگونه وسایلی مثل چنگال، قاشق و سایر مواردی که با دست‌ها و یا مخاط دهان تماس مستقیم دارند، می‌بایست پس از استفاده حتما آن‌ها را با مایع ظرفشویی به طور کامل شست‌شو داده و حتی ترجیحا توصیه می‌شود از ظروف، قاشق، چنگال و بشقاب یکبار مصرف استفاده نمایید. در نظر داشته‌باشید، پس از استفاده از ظروف یکبار مصرف، آن‌ها را در کیسه زباله انداخته و آن را گره بزنید. برای پذیرایی چای نیز بهتر است از لیوان‌های یکبار مصرف مخصوص نوشیدنی‌های داغ، استفاده شود. • در صورت تمایل به پذیرایی انواع نوشیدنی مثل چای، حتما پیش از ریختن چای در لیوان‌ها، دستان خود را با آب و صابون شست‌شو نموده و پس از مصرف نوشیدنی نیز، به منظور شست‌شوی ظروف، از مایع ظرفشویی استفاده کرده و در نهایت مجددا دستان خود را شست‌شو نمایید.

در صورت استفاده از دستمال کاغذی، حتما بلافاصله آن را دور بیندازید و یا ازسمتِ استفاده ‌نشده در جیب خود قرار دهید. از گذاشتن دستمال کاغذی استفاده شده، روزی میز یا مبل، خودداری کنید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی